Wednesday, May 27, 2009

DIAMILIKKU BUAT HAL LAGI

Syok2 dok baca entri dia, tot2 last sekali ternampakla perkataan yang bertulis camni.... Lastly saya nak tag :
1) Kak Maria
2) Kak Syabar
3) mommy lyana
4) Kak Tini
5) Nadd
6) Mama Zara
7) lady In Red
8) Suked wife Dj Epoi

Hissssss kena tag lagi aku ni..... huhuhu but kena la prihatin dengan hikmah di sebalik `persahabatan'.  Dik ooooooiiiiiii jgn selalu camni no......

1. Bilakah kali terakhir anda cuci toilet?
Dah tak ingat sbb CT dok cuci

2. Pencuci apa yang anda guna?
Selalu dok beli Ajax Fabuloso

3. Dalam seminggu berapa kali anda mop lantai? Kenapa?
CT yg dok mop 1 atau 2X sehari.  Takut byk VIRUS........

4. Apa tugasan terakhir anda menjelang malam?
mesti nak tengok tv sat cerita apa pun tak pa

5. Apa menu hidangan makan malam anda paling simple?
nasi goreng.....

6. Minuman anda selalu buat waktu pagi?
Apa2pun OK, air masak pun takpa, janji minuman

7. Sebelum tido, apa yg anda suka lakukan?
ppppssssss..... lega, takyah bangkit tgh mlm lg

4 comments:

MariaFaizal said...

Mok Cik dah tak sompek nak buek TAG, ha ha...

suked8787 said...

K Min...apa maksud "ppppssssss....lega" kt jawapan tag no 7 tu ha? I don't understand lorrr....Explain plzzzzzzzzz..hehehe

SYAbAR said...

suked,

kalau kat baby kita kata camni `shoooo shoooo shoooo' sampai la terkucil tak boleh disimpan lagi. Hahaha.....

Diamilikku said...

alamak miss lah entry akak...haiyya...kita tag dia dia letak gambar kita plak....tak pasal2 ai glamer tau kak min...hehehehhehe....