Monday, August 10, 2009

MY LITTLE RED RIDING HOOD

Citernya camni... si Red Riding Hood di atas nak buat satu transformasi diri. Punyalah excitednya dengan gaya pilihannya. Sanggup tahan kat salon lebih dr 2 jam. Abah bg sokongan kuat, so terbanglah budget lebih dr sebelah tangan untuk penuhi impian Si Red Riding Hood ni.

Since masa utk pick my sons from taekwondo class dah hampir, mamapun tinggalkan sekejap si Red Riding Hood kat salon. Al-kisahnya, bila dah siap, on the way back, mamapun suruh la one of the brother naik panggil dia kat salon. Bila dia turun, mata dah merah. Malu sebab brothernya mentertawakan dia walapun dia nampak ayu sgt petang tu, softly curl. Ingat angin sepoi2 bahasanya habis camtu sekejap sajala.

Rupanya...... malam tu, bila mama dan abahnya balik dr dinner, aisayman.... mahkota si Red Riding Hood dan lain macam. Dia dah basahkan rambut and siap shampoo dgn intention nak mahkota dia back to normal sebab anginkan brothernya yg dok senyum simpul....

Boleh ka camtu... nak kata apa lagi, benda dah nak jadi. Fulus pun dah melayang.

Hendak mengambil hati puteri kesayangan ni balik, maka abahnya telah lakukan sesuatu yg buatkan si Red Riding Hood ni kembali ceria...

basikal baru... pink juga!!!!!

5 comments:

echah_syed said...

my precious rebonding rambut..mmg dah lama teringin so kasi tunai jer hajat dia..tp malas nak menten so kjap jer ok.terbang gak ler rm200 :(

SYAbAR said...

tu la kan combi, mahal buat2 rebonding ni.... tp nak wat camna, anak pompuan kita sorang tu je la

Diamilikku said...

kasihnya mama dan abah kan....
beruntung amni...tapi abg2 biasa ahh...kuat ngusik..dah le adik pompuan sorang...ngusik tanda sayang la amni....

** Perfect Love ** said...

xpe.. duit abah banyak terbang pun, duit mami nya ada lagi.. hehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

cute bASIKAL TU....