Wednesday, August 19, 2009

ALHAMDULILLAH

Alhamdulillah... alhamdulillah... alhamdulillah. Rasanya nak sujud syukur, tp pintu blk bos terbuka la pulak. Ramai officer yg berbincang tu dok dekat sgt dgn pintu.

Syukran kupanjatkan pd:-

1. Yang Maha Esa, setiap kebaikan itu adlh dgn izin & limpah kurniaNya (... jgn lalai & takbur dgn kemenangan ini Yasmin, tingkatkan ibadah)

2. Suamiku, pendokong kejayaanku berkat keizinannya (... Darling, thn dpn bg la pi buat makeover lg ya! Cun bkn utk org lain, utk darling jg.. kan!kan!kan!)

3. Mamaku, seorg insan yg sentiasa mengingatkanku agar menjaga ketrampilan diri seorg isteri walau umur menginjak tua (... slg jasad dikandung bdn, anakku ini akan cuba berbakti sebaik mungkin pdmu mama)

4. Adikku ECHA (http://ecatir.blogspot.com/) pemilik blog yg menganjurkan contest ini dgn jayanya. Anda tlh jlnkan tugas anda sbg seorg Setiausaha yg SUPERB utk semua. Cantik sgt hadiah tu dik, mcm tau saja Kak SYAbAR ni peminat koleksi kristal (... rajin2lah anjurkan contest yg mampu tingkatkan prestij kaum hawa. InsyaAllah Kak SYAbAR akan joint)

5. Juri2 terpilih ECHA. Setinggi penghargaan buat anda krn memartabatkan kemenanganku ini. (... ingin benar Kak SYAbAR mengenali org di sebalik tabir ni)

6. Adikku **Perfect Love** (http://wanfida.blogspot.com/) org yg bertanggung-jawab memberi amanah utkku menyertai contest ini melalui kiriman emailnya (... tgu rezekimu, lain kali offer lg ya!)

7. Adik Iparku Suked8787, org pertama yg menyatakan keyakinannya akan kemenanganku ini melalui mesej skype (... I LAP U. Baju mak datin tu kira hadiah la no!)

8. Rakan2 bloggers yg menyokong & mendoakan kemenanganku ini iaitu echah_syed (http://persismutiara.blogspot.com/), Diamilikku (http://diamilikku.blogspot.com/), Dj Epoi (http://epoi8787.blogspot.com/) & zieha (http://zieha-myworld.blogspot.com/) (... moga perjalanan seharian hidup kalian sentiasa di dlm kegembiraan & keberkatan. Amin)

9. Bloggers yg menyertai contest ini (... keberanian tampil ke dpn adlh kecantikanmu jg. Anda semua adlh pemenang & tiada pengalah)

Aku ingin berkongsi berita gembira yg kuterima pg ini di blog ** My love..My life.. My Soul..** spt di bwh:-

Hokeyy orang kg sekelian.. seperti yang dijanjikan.. arini 19 Ogos 2009... para-para juri dah juling juling bijik mate meneliti.. melihat.. mengkaji.. memerhati.. para peserta semua.. payah nooooo.. sbb semenya nampak cantik.. dan nampak perubahannya.. tapi seperti yang telah ditetapkan dalam syarat.. pemenang adalah berdasarkan 'perubahan yang paling ketara'.. so, juri dah berbincang dan bersetuju bahawa pemenangnya adalah....

jeng.. jeng.. jeng.. (seperais katanya).. :P

*
*
*

Juara
Peserta No : 8. http://warisanayahbonda.blogspot.com/

Naib Juara
Peserta No : 15.http://ummisalsabila.blogspot.com/

Tempat Ketiga
Peserta No : 5. http://mamaadablog.blogspot.com/

Komen Juri...: semua peserta adalah memenuhi syarat.. dan pemenang merupakan peserta yang paling ketara perubahan wajahnya...

Kepada yang tak menang, jangan berkecil hati.. mungkin bole cuba lagi pada kontes lain yang akan datang... yang lain sebenarnya pun adalah pemenang.. . so, keputusan juri adalah muktamad.. penganjur tidak terlibat dalam pemilihan pemenang yeeee.. dan juri juga tiada kena mengena dengan pemenang.. okiessss. Tahniah kepada pemenang.. dan tahniah kepada semua peserta.. !!! Hadiah akan dikirimkan melalui pos.. jadi, kepada pemenang, sila YM alamat kepada saya.. syaz1601@yahoo.comyeee.. terimalah hadiah yang tak seberapa dari saya yang turut disponsor oleh en. somi juga... once saya dah pos hadiah, saya akan maklumkan ye.. kepada yang tiada YM, boleh tinggalkan alamat di blog ini.. tq

oooo.. hadiah pertama adalah seperti berikut :
hadiah kedua dan ketiga adalah :
sehelai shawl (selendang) bagi setiap seorang..
so, maka sesiapa yang bertuah mendapat hadiah saya ini.. tak yah susah2 nak carik shawl lagi
terus pakai dan amik gambar.. upload utk contest cik izan...

tata...

17 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Salam kenal kak..tahniah ye menang contest ni..juara lagi..memang akak layak pun...nampak cantik n berbeza sekali...exchange link jom... :)

SYAbAR said...

MamaDamia,

Terima kasih. Veteran menang... 1 bonus extra tu. hahaha

OK, nanti kita exchange link ya!

suked8787 said...

Tahniah3x....menang lagi...haaaa kan dh ckp...buleh menang punya...i pun juri silent reader...

Alhamdulillah...

Ehem2...jgn lupa blanja nooo...

TiNiE said...

amboiii kakmin tahniah tahniah...tapi makeover tu mmg superb pun..u deserved it!!!

SYAbAR said...

Suked8787 & TiNie,
Keremajaanku dihati dan untungnya dikelilingi insan2 spt kamu. Tkasih adik2ku.

.:Iz-AnN (",):. said...

tahniah kak...
tak sesia saya pilih akak menang...opss...terlepas sudah...ehehehe

Ummi Hanie said...

salam...tahniah kak ! u deserved it ... :) salam kenalan dari UMMI HANIE

Ina said...

Amboiii Min...TAHNIAH ye sbb dh menang contest make over tu...u deserved it ! Cantikkkkkkkk !!!

SYAbAR said...

Iz-AnN,

Terima kasih dik. Kau ni salah seorg juri yg Echa appoint ka? Habaq mai sat.

Ina,
Tq.. 1st time kau komen kat blog min ni kan!

SYAbAR said...

Ummi Hanie,

Saya buka blog anda tp ada mesej tertulis begini:-

Warning: Visitng this site may harm your computer. The website at ummi-hanie.blogspot.com contains elements from the site www.lineclear.com, which appears to host malware-software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.

So tak dapat la akan nak masuk blog kau dik.

imine said...

congrats kak syabar .. pas ni sure ada pengarah filem akan panggil akak berlakon tau.

way to go kak.

cheers.

SYAbAR said...

Imine,
Windunya akak kat kamu sbb lamanya kamu nyepi dik. Tau la kmu tu jauh di negara kangaroo, tp kata nak update blog. Akak dok menanti cam pungguk rindukan bulan dik....

Kau sihat, camna study. Projek lagu2 kita tu dok sangkut je dik... bila agaknya kan!

MamaVogue said...

Tahniah kak SYabar!

** Perfect Love ** said...

wahh baru dpt tahu ni.
kan dah kataaa.. tak cuba tak tahu kan!!!
tahniah..tahniah!!!

EIPUL said...

taniah auntie!

auntie memang cantik. memang deserve menang pun. hehe.

wah, cantik hadiah tu. sesuai untuk auntie. =)

echah_syed said...

kena belanja combi nih.. :p

tahniah sgt teruja sbb mama d vouge kita menang.

menten jgn tak menten..hiks ^_~

........

salam ramadhan utk syabar gak dan jom kta bertarawih.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

TAHNIAH!! mmg LAYAK sgt2 tu...