Wednesday, February 18, 2009

MODEL LAMA

Petang ni..... saja seronok2 surf pakaian pengantin. Jari ni klik la kat link http://www.zarithandaman.com/. Dah buka web tu, mula2 aku klik link 2009 latest fashion. Dah habis tengok semua baju2 pengantin (teringinnya nak pakai, dulu aku kahwin mana ada design2 camtu), aku klik pulak kat link Sebelum dan Selepas.

Tot2 muka ni yang keluarCayalah!!!!!! Adik ipar aku jadi model mereka. Baru aku tau, dia guna khidmat mak andam ni masa nikah dengan adik aku dulu. Aku bagi 5 bintang kat mak andam ni, memang teliti hasil kerja dan terserlah kejelitaan pengantin pada hari tersebut.

3 comments:

Dj Epoi said...

Kihkihkihkih...

Model upanya adik Ipar Gua hahahah...

Gua kasik 6 bintang...

Diamilikku said...

hahahahha..
kat mana butik pengantin tu??
kat kedah ke kL

Dj Epoi said...

Kat Kedah...ler.....

Pasal talak caya ker...orang2 Kedah pandai make up....?