Monday, February 9, 2009

LEPAS GERAM!!!!!

Almaklumlah...... dalam famili 787, setakat hari ini ayahwan dan umi hanya ada 3 cucu perempuan. AISYAH, AMNI DAN AIDA.

Aku..... tengok baby especially baby girl, teringin benor rasanya nak lalui saat2 mengandung, sakit bersalin dan timang anak kecil. Tapi ini jawapan suamiku, `tak payahla....... dok senang malam2 tidur tak dikacau, dah tua2 ni nak dok berjaga malam pulak! Nak pi berjalan mana2, dah seronok jalan berdua, nak kena usung gerabak keretapi balik'. Betul pun, cukup2 la 4 orang saja. Watammat.

Hari ini aku beroperasi dari rumah NIZAR. Cuti Thaipusam..... ambil kesempatan lepas rindu kat baby AIDA dan tanya khabar ibunya.

Montel dah anak buahku, baru sebulan. Semakin membesar, semakin mirip rupa abangnya ADAM. Sedar tak sedar, aku dah shopping 5 pasang baju buat anak buahku ini. AZRINA kata aku lepas geram.

Hoorey!!! Seronoknya dapat 5 pasang baju. Bergaya sakan nanti........
Up-up-up and away!!!!!! Girl Power
Takut2 pak chaq pedo pegang baby.

1 comment:

Dj Epoi said...

Yang gibik2 tuh dah semestinya cute macam mama & ayah dia.....
Tapi yang sorang tu plak....dukung2 sambil kontrol macho!!!

aduhaiiiiiiii......lpas nih glamour la plak Abg Surgent tuh heheheheh...