Thursday, February 26, 2009

HANGER JOYAH SPOT

Bukan bermaksud nak tayang koleksi tudung2 peribadi ku. Sebenarnya nak mempromosikan biz HANGER JOYAH SPOT ni.


Spesifikasi:-
  1. Diperbuat dari besi tahan karat;
  2. 1 unit mempunyai 17 lubang.
  3. Setiap 1 unit dibekalkan sekali 30 unit hanger kecil (plastik)
  4. Saiz hanger boleh dimuatkan di dalam almari baju

Kelebihan:-

  1. 1 unit hanger dapat menggantung 30 helai tudung
  2. Setiap helai tudung kemas di simpan di setiap hanger kecil. Tak ada masalah tudung yang diambil tertarik sekali dan merosakkan lipatan tudung2 yang lain.
  3. Tak payah dok nak selak2 cari dalam lipatan, tudung yang nak dipakai terpampang nampak digantungan
  4. Nampak kemas tersusun samada di dalam ataupun di luar almari

Harga:-

  1. RM30/unit (member opis boleh bayar 2x)
  2. Mahukan ekstra hanger kecil - RM5/10 unit

p/s baru perasan banyaknya koleksi tudung gua but still yang 4 pun belum cukup untuk menampung semuanya. Simpan.... boleh share dgn AMNI bila dia besar nanti.

5 comments:

imine said...

order 5 (bukan utk diri sendiri tp utk mak, combie, dll)

utk loyal customer (yg ada loyalty card ni cam sy ni) ada tak mata ganjaran ke, discount ke? ;)

SH said...

Nice Blog Mate

Work from home

Diamilikku said...

kak..mizan duk bebel kat saya..
"duk bising tudung banyak..makan ruang la apa la..tapi bro DJ dah bagi hanger tak bergantung2 lagi pun..."

huhuhu...sedih ahh kena marah..kita bz tak hingat..bukan tak nak kemas...

SYAbAR said...

awatnya lagu tu cik...... gantung jgn tak gantung dik, cantik dipandang & sgt praktikal

tipahvogue said...

wahhhhh..sonoknya bila tengok hanger2 tu!! ihiksssss..timer kasey ye!! :D