Friday, March 27, 2009

SI RIBEN MERAH


Kalau anak perempuan aku cun camni, tak menang tangan nak tepis.....

Hari ini pada jam 11.43 pagi, aku terima sms berbunyi `Salam. Kak, mlm neh bz x? Sebab nombor ni tak disimpan dlm rekod hp, makan akupun sms balik tanya `Sapa ni?'. Dok sat lepas tu mesej masuk `Riben. Hehe'. Kebetulan dia kat Putrajaya, hari Jumaat rehat panjang, akupun buat keputusan untuk jumpa Riben kat Alamanda.

Syok betul jumpa Riben yang merah dengan keramahan. Korang tau, Riben belanja aku makan kat Burger King. Dia siap tanya, `kak diet ka!' sebab aku order onion ring dengan manggo juice je. Orang sihat macam akak ni mana nak diet sgt dik...... Sebab dapat jumpa kau la terus dah kenyang gembira. Aku geram betul, time dok sembang hp aku bunyi tak berenti, sat orang ni sat orang nu. Kacau daun betul depa.

Kalau tak sebab tugas, mau lepak lama. Tapi apakan daya. Alhamdulillah, hari ini aku jumpa seorang adik manis tapi celah tu aku ingat yang aku ada sorang lagi adik. So kena bagi adil. Nak tau camna aku bagi adil untuk keduanya, tunggu posting SI RIBEN MERAH........

Dekat anak buahku yang gegerd pun aku tak lupa......


Ini Hajar. Bloggers yang Riben jemput untuk joint kami. Memboyot pun sanggup turun. Tahniah! Hajar, give me a call on Friday. Kita lepak kat Street Mall pulak.

9 comments:

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiii....

Diam-diam korang buat kerja eik...?
Gua bila Lu nak Terjah plak cik Riben?
Kalau Lu nak tau perangai Gua.....Cam tuh perangai kak Syabar!! Macam Tuh lah perangainya Gua heheheheheheheh

Tahniah pada Cik Riben , SYAbAR & Hajar.....

Layanzzzzzzzzzzz lohhhhh!!!

SYAbAR said...

BRO, OK LA 2... KAKAKNYA JUMPA ADIKKU, ADIKNYA JUMPA KAKAKKU

MariaFaizal said...

Happy bloggers :D

amirul said...

Salam,
Wah! Sesi terjah menerjah kaum hawa... :)

SYAbAR said...

Terima Kasih Ann (nurnaxa)sudi masuk blog kakak. Ni mesti sbb posting SiRibenMerah kan... Apasal akak tak leh masuk komen kau dik.....

*SiRibenMerah said...

wahhhhhhhhhh.. tercapap dah disini.. hikssssssss.. thanks kak syabar sudi nak jumpe iyra.. hehehe....nak update blog tapi mood letey bangat.. adoishhhh.. citer 2 weeks neh nk update.. sabar2 menanti la yek..

To Bro Dj: next2 time kita reunion kat Kedah.. hehehe... masa limited sgt arituh.. malam hari jumaat tuh jugak I drive balik kedah ngan bos..

echah_syed said...

syabar pun cun laa.. :)

sabrosa said...

woh...mana aci ni..bikin jeles makan burger king..hehhe

Diamilikku said...

hehehehhe...
thanx atas kiriman yang sungguh bererti kak...maaf ye lama menyepi..keadaan diri yang tak begitu stabil..hari ni baru masuk keje...weekends pun tak sempat nak tgk lappy...