Tuesday, March 24, 2009

SPORTS AND ME

Selagi punya kudrat, sehingga hari ini aku tidak pernah, memisahkan diriku dengan sukan2 kegemaranku:-

BADMINTON, BOLA JARING, BOLA TAMPAR, BOWLING

9 comments:

TiNiE said...

wah!!! active lifestyle gak ek kakmin nih...syabas syabas...idup kena balance kan..

SYAbAR said...

Ya Tinie,

Aktif with low profile. Dah banyak rekod diri telahku capai. Percaya tak kalau akak katakan di usia 39 tahun, akak mewakili negeri dalam salah satu sukan berkenaan.

MariaFaizal said...

Sis,
I used to be very active when I was still schooling/studying.But now,hmmm....nak pakai kasut sukan pun mcm payah benar :(

Each time berazam nak active bersukan (futsal & others), hubby cakap "Tak yah lah..."

Aduh,leceh la sis...Teringin sebenarnya nak active sports balik.

Impian Serikandi said...

sama la kita.. dolu2 aktif gila2ngan hoki dan bola jaring..
terasa rindu plak zaman tu.. walhal umur baru masuk 30 thn.. tapi badan kian .... arr, mcm mana ni..

amirul said...

Salam Kak Syabar,
Wah! Bersemangat sungguh... baguih3x... kekalkan semangat kesukanan tuh... jaga kesihatan&kecergasan badan... :)

MamaVogue said...

Bersukan la selagi mampu...Majulah Sukan Untuk Negara... :))

Naddiea said...

kak syabar,akak dikira sangat energetic sebab di umur 39 thn pun bole wakil negeri.nadia main sport masa skolah itu pun main volley ball je.masa banyak habis ngan school band.i'm a band girl.wahh gitu!hihih..

anyway kak,saya salute akak sbb sgt aktif sukan.my salutation also goes to kak maria.

take care n have a nice day ahead.....

Diamilikku said...

kak saya sangat bangga...
akak memang sangat hebat...
patutlah akak kekal cergas dan sihat...su pun still main jugak sukan2..tapi untuk suka2 je..takde sampai wakil negeri..akak memang best n sempoi.....

SYAbAR said...

Maria, ImpianSeriKandi, Amirul, MamaVogue, Naddiea, DiaMilikku,

Alhamdulillah. Semua ini anugerah Allah dan keberkatan izin suami. Terima kasih atas kata2 perangsang kalian semua, memjadi pembakar semangatku untuk terus bergiat aktif selagi mampu.