Thursday, March 26, 2009

BAYAR WA PUNYA OT

Bro, lu mesti bayar wa punya OT. Bukan sama wa saja. Wa punya assistant pun mau. Dulu lu beli itu cat, lu talak kasi tau lia punya kod. Banyak susah wa mau cari, sulah 4 tahun woooo, itu kedai punya tauke pun sulah padam. Wa ingat itu kale sulah sama, amacam mau buat, bila itu cat keling, itu kale talak sama wooo. Lu tau la, wa punya mata talak suka tengok itu tampung2 punya. Jadi ini malam, wa sama wa punya assistant bikin kelahan tenaga sama AMNI punya bilik. Jam 8 wa start, 12.30 wa berenti sebab itu lehel manyak letih. Esok sambung lagi. Wa pendek, itu tinggi2 punya hal wa talak sampai. Nasib baik wa punya asssistant boleh bantu gua. Bro, wa mau lu komen sama itu kale. Ada ngam ka. Kalau talak ngam kasi idea woooo.

Bro, ada ngam ka! Baru punya kaler ada shining

Assistant wa. Chef moleh, amoy tukang cat pun moleh

Tengok wa punya tangan cukup la. Wa pro bukan!
Sibilah tangan kasi cat, sibilah tangan standby tuala masah mau bikin lap

Wa manyak lotih tapi apa macam tatau, mata talak mau titun. AMNI sulah landing baik wa punya tempat. Mata talak mau titun, simalam wa talak update blog, kasi update la.

7 comments:

amirul said...

Salam kak Syabar,
Lawa lar kale tuh... matching ar... apepun tggu bro Epoi komen... dia tuh kan pakar... :)

Dj Epoi said...

Siut btul!!!!!!!!!
Heheheheheh...

Biasa arrrrrrr nak cantik umah kena sesekali sendirik turun tangan ohhhhhh!!!!!

Takpa2 Lu munya OT kasik isi dalam form & hantar kat Gua......nanti Gua seatle kat BANDUNG...heheheh baru nilai dia tinggi ckit ......RIBU2 RUPIAH oh!!!! heheheh

Gua rasa colour dia OK ...
Cantik aper....!!!

Besuk Gua nyer kerja2 mengecat Gua sub kasik Lu arrrr hahahahahahah

Sempoi!!!!!!!!

MariaFaizal said...

Sis,
Cantik sangat combination colours Amni's room!

Most importantly (though worn out now), you did it together with families.How sweet...

And,your bedsheet (where Amni was landing in the snap) is super duper beautiful :)

SYAbAR said...

Tks for ur immediate response and comments Amirul and Maria.

Bro, wa ribu2 tak main, JUTA2 kira jadi. Kautim wa punya OT.

echah_syed said...

sgt kreatif.. :)

gen adik mengalir dlm diri kakak atau pun sebaliknyer kot! :p

SYAbAR said...

Combi,
Bukan adik ke kakak atas sebaliknya. Turun dr mak sebenarnya

SYAbAR said...

Maria,
I love Bedsheets & Curtains sampaikan abang kata `cukup2 la tu, stok dah penut dlm stor'. Baik punya nasihat tu.... What to do kan, `WOMEN'S EYE'