Thursday, January 22, 2009

MINGGU SAKIT KEMBALI

Selepas AMNI keluar wad, ingat tak ada lg la kes denggi kat kawasan perumahan kami. Hari ini sejarah berulang, jiran baik yang tinggal di kawasan apartment sebelah pulak lalui kes yang sama.
Kesian Salina, kalau aku hanya AMNI sorang. Salina kena jaga 2 orang, semalam suami masuk wad, pagi ni Shafiq pulak. Rohaizad confirm denggi, Shafiq belum dapat result lagi.

Ni kira tripple la letihnya Salina. Sabar2. Lupakan seketika ayam2 di kedai. Fudael, Ju dan Maruki kan ada? Jangan berangin time2 diuji sebegini.

Aku dan suami sedia membantu bila2 masa diperlukan.

Jangan la lupa pada SUP KETAM, PUCUK BETIK dan AIR SITO. Moga keduanya cepat sembuh dan sihat seperti sediakala. Amin.

3 comments:

Diamilikku said...

yaaa....
saya juga mendoakan semoga semuanya selamat..dan yang sakit akan segera sembuh

SYAbAR said...

Terima kasih atas keprihatinan dik Diamilikku, belum lagi berjumpa tapi dah ambil berat kawan2

suked8787 said...

Kesian k salina...nk buat cemana dugaan...Suked juga doakan semoga Abg Rohaizad n Syafiq cepat sembuh...

InsyaAllah kalu Dj Epoi ada masa nnt kami pi lawat dia.