Sunday, June 21, 2009

A SMILE OF SYAbAR

Click to play this Smilebox photobook: A SMILE OF SYAbAR

This entry is Specially Dedicated to THE ONE AND ONLY, my adorable HUSBAND with a special wish

HAPPY FATHER'S DAY, DARLING

You have light up my life with lots of precious moments throughout our marriage

Thank You So Much

Forever Young With Loves,

14 comments:

MariaFaizal said...

Sis,
Sis lawa lar.... Flawless skin :)

MariaFaizal said...

Oops! Lupa pulak nak wish your hubby & father a very Happy Father's Day.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

LAWA nyer..... JELES aaiiii

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Fathers Day too utk Hubby Kak Syabar!!!

Naddiea said...

kak syabar, i like those pics.u look 10 years younger taw.erkk...bukan nk kata akak kurang muda,tp akak nampak lebihhh muda dh pics ni.

SYAbAR said...

Maria,
Flawless Skin... hahaha
Ala... gambar kedai maria. Nak masuk competition Maria, touch up sana, touch sini. Sampai hari ni result pun tak keluar lg... susah sgt tauke kedai tu nak buat decision agaknya.

Dik, jgn pulak nanti, selisih bahu kau tak kenal akak. Maklumlah, lain yg dilihat, lain pulak yg kelihatannya...hahaha

Thank you for your wish including a wish from MamaQaypo. Take good care sis...

SYAbAR said...

Naddiea,
Dulu2 zaman muda akak tak makan gambar, but dah tua2 ni mcm fotogenik la pulak. Ada petua ni dik....

Tunggu body akak jd cam Ziana Zain dik. Skrg kau kata muda 10 tahun, kalau akak boleh dapat boday camtu, mau kau kata muda 20 tahun... hahaha

Apa2pun, semuanya ini berlaku dgn izin Allah jua dan akak patut panjatkan syukur byk2.

suked8787 said...

Heheheh lawo2... pasni sue pun nk pi touch up jugak la...sure Bro Dj kita x kenai punya la...kasi walaweiiiii ckit...muahahahah

Diamilikku said...

saya tunjuk gambar ni kat mizan..dia tanya..masa bila nih..lain muka kak syabar...pastu saya cakap ahh masa mothers day..abg sarjan bagi izin kak syabar gi manjakan diri kat spa..gi make uo..gi photoshoot..bestkan..

pastu dia terus balas...hurmm..takpelah...nak jugak lah tu yang duk citer macam2 ni..heheheheheheh

SYAbAR said...

Mizan... Mizan,

Bg la chance su layan diri sepenuhnya sekali-sekala. Sayang bini kan... bini cantik bukan bini orang lain, bini Mizan juga.

Sib baik kau dok jauh dik. Kalau kau dok dekat, maunya Mizan dok risau akak dok hint kau orang ajak joint sekali.

echah_syed said...

phewittttttttttttt..!

bole jadi cover majalah wanita nih.. :)

yginsaf4 said...

sweetnyerrr.. salammm

TiNiE said...

santekkk nyer!!!!
tetiba ada ati gak nak wat make-over. sue, jom!!!

Diamilikku said...

hahahahahha...
kak..
dia kata..cantik ke tak cantik ke dia tetap sayang....