Monday, June 8, 2009

BATMAN FOREVER

Canggih betul tajuk entri kali ni. Tokonang semasa dulu, tp yang dulu tak la rupa camni. Dulu kita main yg diperbuat dr kertas, patern pun lebih kurang saja. Tabik la kat ayah. Buah tangan yang dia buat untuk cucunya memang class..... Kalau dah bawa naik yang ni, yang lain dah tak laku, semua mata terkezut.... terpaku pada yang satu. Terima kasih ayah.

Aku 3 hari cuba bawa naik, tak lepas2. Aku give-up, bawa lari sana, bawa lari sini, terjunam juga. Maka hari ini Sifu turun padang. Orang bendang kalau tak dak gaya, buat malu ja..... Yang syoknya, anak lelakiku langsung tak peduli. Ni la bahana gadjet2 moden skrg. Benda2 tradisional camni depa pandang sebelah mata saja.....

Mai kita layan apa dia. Zass......

Wau BATMANdgn mata bersinar
.... garang di angkasa

Peminat kecil & Sifunya

10 comments:

Dj Epoi said...

Salam,,,,

Nampak macam Abg Surgent kita yang lebih tuh hehehheeehe....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waaa... WAU ka? Biaq BETIK.. erkk BETOI... Canggih betoi kan...

Kelawaq jenis apa tu?

Diamilikku said...

skrg kat perlis musim berangin..mcm2 bentuk wau ada di angkasa...
cantik2...

tapi tak penah nampak batman...so kagum di sini....bukan senang oooo nak buat wau...alesha teruja tgk "abah" (husband babysitter dia) duk raut buluh nak buat wau....

pastu bila di angkasa siap berbunyi berdengung lagi kan....

MariaFaizal said...

WOW! Very nice & cool!
Batman memang paling sesuai utk dijadikan wau as it has been flying beautifully upthere with the most appropriate 'image'(means engineered perfectly!)

Cantik kak!Adam ada kites jer,belum lagi wau, hehe..

*SiRibenMerah said...

wahhh.. saya x reti main wau.. hehehe.. dulu slalu ikut main ngan bro hisham.. tapi wau dia kejap je naik.. pastuh x naik2 dah.. frust je adik2 yg menunggu neh.. hahahaha.

Naddiea said...

wahhh bestnyer main wau.kalo main kat tmn metropolitan kt belah kepong ni mesti sempoi.macam2 jenis n rupa ada.hayyan kalo nampak ni mau nk sekor layang2 batman ni.

Sifu nampak relaks jer bg naik itu batman.Syabas..syabas..

SYAbAR said...

Bro Dj, MamaQaypo, DiaMilikku, MariaFaizal, Riben,

Akak pun tak sangka ayah nak buat dan bg kat cucunya wau camni. Ingatkan jenis biasa2 ja. Rupanya kelas gitu....

Betula kata Dimilikku, sekarang musim berangin. So ptg2 kat my area ramai yg main wau kat padang. Istimewanya wau ni, bila dah naik di angkasa, mak pak esp kanak2 dok tunjuk kat`BATMAN.... BATMAN'

So far this is the only BATMAN wau and of course looks real....

SYAbAR said...

Naddiea,

Nanti la kalau ayah akak dah balik dr Mekah, time dia rajin dan betul2 in real mood, akak minta dia buatkan wau BATMAN ni lg

Mrs SM said...

seronoknya dpt main layang2... sue suka g teman hubby & anak main kt tasik darul aman... tp l ani hubby sebok ksit.. blik dh nk senja.. x dapt la nk g main... (",)

SYAbAR said...

Tak pa Sue,

Tak dapat main wau heri kerja, ajak hubby main during weekend. Janji dapat beriadah bersama keluarga, itu yang penting sekali.