Tuesday, June 9, 2009

APA NAK JADI

Kisah Hari Ini & Semalam

Semalam... Nak marah pun tak guna sebab benda dah nak jadi.
2009 baru 1/2 tahun, dah masuk 3 pasang cermin mata nak oooiiii
... Apa Nak Jadi


Hari Ini... Bawa bekal spagetti `bolognaise' (buat sendiri tau!)
Panaskan kat microwave then terus ke HR +-5 minit
Balik opis microwave dok panaskan lg... aku dah salah set timer oooiiii
Makan je la spagetti `berlemuih' yg jd maggie kembang
... Apa Nak Jadi

11 comments:

MamaVogue said...

Hehehehhe...sabar yerk kak min!

Diamilikku said...

apa nak jadi...apa nak jadi..sampai sekarang tak jadi jadi....apa nak jadiiiiiiiiiiiii.....


hehehehehehhehe...
sabar itu separuh dari iman....

** Perfect Love ** said...

sabar k min.. mesti ada hikmah disebaliknye ;-)

MariaFaizal said...

Sis,
Fikiran & ingatan so into Tok Bedah kot.. sis? Just chill out sis & semoga segala berjalan lancar today onwards.InsyaAllah....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

uik... camna spek tu leh patah? Sabar jer lah...

Makan makanan 'berlemuih' dan kembang ni kadang2 sedap jugak... senang hadam tau!!

:D

TiNiE said...

laa..tak fokus...
mesti ada samting rong nih..heh

SYAbAR said...

MamaVogue, DiaMilikku. Perfect Love, maria Faizal, MamaQaypo & Tinie,

Memang lately fokus akak lari. Mcm2 dlm kepala otak ni.

Cermin tu tetiba ja patah. `Kata AMNI' la. Ada ka gitu.... Kalau 1/2 tahun dah 3 pasang, sampai hujung tahun maunya budget cermin mata dia saja RM1000.... kempis mama

*SiRibenMerah said...

hehehe... dia nak pakai contact lense kot.. hehehehe..
akak, tolong fokus yek.. kalo rindu kat saya pon, jgn le wat camtuh.. malu I tau.. *hikhikhik*.

riben perasan akak windu ngan riben =P~

*SiRibenMerah said...

hehehehe.. macey2.. I tau akak rindu kat I.. hikhikhik.. akak, bukan wet world la... Carnival Water Park... apa daaaaaaa~

bikin kecik ati org kedah je neh.. =P~

miss u sis..
*hugs n kisses*

Dj Epoi said...

padan muka AMNI..nanti boleh pinjam spek moto pandak yang besar tu...kalau patah juga boeh ambik spek pak cik nazim..hehe..

pakcik nazim..

pesonarose said...

hahahaha pecah perut gelak. sabau ek amni yerk. takpe, mama kau kaya hikhik