Monday, June 22, 2009

KEMERIAHAN BERGANDA

SAMBUTAN HARI BAPA 2009

Pagi Khamis
Suked:
KMin apa plan utk Hari Bapa?
Sue ingat nak buat small celebration utk Bapa2 kita

KMin:
OK, on saja kat luar pun boleh kat rmh KMin pun boleh
Elok juga tu dapat KMin buat Bday AMNI sekali
Bday Noor pun sama tarikh dengan AMNI

Pagi Jumaat
KMin:
Mama esok Min nak buat mkn2 sikit kat rumah
Pakat dgn menantu2 mama nak buat sambutan Hari Bapa
Pastu nak sambut bday AMNI sekali

Petang Jumaat
Ayah:
Min esok nak buat makan2 pukul berapa?
OK2, malam ni kami gerak turun.....
Mak Kiah & Mak Bedah nak pi sama

Maka terjadilah sebegini

Kad ucapan dari anak2 lelaki kami

Kad Ucapan dari puteri tunggal kami

Selamat Hari Bapa DARL / ABAH

Selamat Hari Bapa AYAHku sayang
Terima kasih MAMA kerana menjaga kebajikan AYAH

Cenderahati dari anak, menantu dan cucu

Dulu bujang kini pak budak. Selamat Hari Bapa ADIK2ku

Pulut Kuning ini digubah oleh Mak Bedah & Mak Kiah
buat jiran mereka `AYAHMAMA' untuk memeriah sambutan

Keceriaan AYAHMAMA dan suapan
kasih seorang isteri kepada suami tercinta

Selamat Hari Bapa dari kami sekeluarga


SELAMAT ULANGTAHUN KE-9 AMNI WAFA

Berkongsi Ulangtahun AMNI & NOOR

Selamat Ulangtahun AMNI WAFA
Moga jadi anak yang solehah, cemerlang hidup dunia & akhirat
Doa abah dan mama sentiasa mengiringi perjalanan hidupmu

Anak manja abah di ribaan

Hadiah2 untuk `Birthday Girl'
Hajat AMNI untuk punya `camera phone' termakbul

`Birthday Mum' juga dapat hadiah

Pot Luck Menu
AyahMama - Rambutan Kebun Sireh
KMin & Bang Chaq - Kek, Pulut Kuning Raja & Dadih
Sue & Ayah An - Kari Daging Power & Nuget
Suraya & Paksu Naim - Bihun Goreng Langkawi & Manggis
Noor & Pak Andak Amar - Agar2 & Puding Tasik
Pakcik Nazim - Air Kordial Segalanya

dan inilah menu `RAHSIA' yang paling laris malam tu
Milo Chocolate Rice Blended
dari Cafe Azrina & Pak Ngah Nizar
Sodap & Slurppp....... tak cukup 1. Kena beratur!!!!

Doa selamat mendahului majlis

Siapa yang sambut ulangtahun ni
Keriangan adik2ku `bapa2 dah jadi budak2'

Keriangan kami bersama si kecil

Semuanya sukses
Terima kasih semua dari Tuan Tanah Kedaun

Alhamdulillah.......
Maka selesailah majlis Kemeriahan Berganda

17 comments:

MariaFaizal said...

This is absolutely the BEST celebration I've seen so far. Congratulations to you to have done great job organizing the event.

Happy Birthday Amni & stay sweet always. Happy Father's Day to the wonderful fathers there :D

You're the BEST sis!

SYAbAR said...

Thank you Maria. This is all god bless. I was being appointed as operator to run this event with honest. Syukran.

hazlin said...

selamat untuk semua.
semoga dipanjangkan usia.

Mrs Zamzuri said...

amboi amni br umoq 9 tahun dah dpt hp. kita dulu umoq 2 sibok dok main teng teng..
Happy fathers day 2 uncle md nor.

Diamilikku said...

best giler....sangat meriah..happening...memang cun lah plan ni kak min...
suka su tgk..kemesraan dan ikatan kekeluargaan kan...

best sesangat kak....enjoy je tgk pic2 ni semua....harap dapat buat mcm ni jugak satu hari nanti..insya allah....

Diamilikku said...

oopsss lupa..happy birthday sweetie amni..semoga panjang umur murah rezeki dan jadi anak yang baik yerrrr

echah_syed said...

wahhh so sweet..!

hepi besday amni..

suke tgk mmg keluarga bahgia.. :)

MamaVogue said...

Meriahnya...happy family :))

SYAbAR said...

Cikgu Lin, terima kasih.

Mrs Zamzuri,
Tu la, Amni buat abang2nya jeles. Maklumlah dapat hphone canggih dr mereka. Berbaloi utk Amni sbb dia dah proof best result dlm exam kat abah dia, sbb tu abah dia layan permintaan dia.

DiaMilikku,
InsyaAllah, Su juga akan miliki peluang begini dik. Adik beradik kau cuma 4 org, lg senang nak uruskan. Kami kebetulan semua dok KL but apa yang penting `KERJASAMA'

Terima kasih atas ucapan..

Echah,
Saya juga gembira melihat photo2 itu, jelas terpancar kasih-sayang antara adik-beradik. Mungkin ini 1 Malaysia kerana it starts from home

MamaVogue3,
Sambutan yang kecil tp nampak meriah and of course sekeluarga happy

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Mmg meriah!!! Tengok gambaq pun dah tau.. Tahniah...

Happy Birthday juga utk AMNI.. Hope menjadi anak yg Solehah & di sayangi semua... Amin!!

TiNiE said...

yezzaa..absolutely meriah...
mnyk bessstt!!! da bestest ever event i ever saw..tahniah kakmin n sumer ahli majlis...

imine said...

bestnye ... meriahnyeee. selamat hari bapa kat sume bapa2 dlm family kak syabar. dan hepi besday utk amni wafa too.

Idalara said...

wah...bestnya smbut hari bapa...ida hanya dpt ucap kat abah ida melalui panggilan telefon saja....kesian anak2 ida ada bapa hnya atas kertas..walaupun begitu ida tetap suruh anak2 sampaikan ucapan hari bapa pd abah diaorg..ayah tetap ayah..

SYAbAR said...

MamaQaypo, Tinie, Imine, Ida,

Alhamdulillah2. Semua ini berkat rezeki dari Allah dan restu orangtua. Sayangilah mereka sebaiknya selagi mereka masih ada. Jangan berkira dalam ukhwah kekeluargaan kerana RM1 yang keluar, rezeki yang masuk berlipat kali ganda, InsyaAllah.

sally said...

Happy to all. May God bless..

SYAbAR said...

Thank you Sally. May I know you more sister....

Watie Aziz said...

wah ...seronoknya sambutan yg u buat ...mesti all the fathers happy gilos ... tahniah syabar .. they will surely proud of u!!