Tuesday, June 16, 2009

ADUIIIIIIII.....

Senaraikan 8 orang untuk di tag?
1. Kak SYABAR
(dok atas sekali pulak nama aku ni......)

SiDiaMilikku ni tak habis2 kenakan tag. Dah reserve title `bakal besan' adikku, so kena layan juga la...

1. Apakah perasaan anda sekarang?
Teramatla letihnya sampai tertido lunch time tadi

2. Saya nak makan?
Cucur Kodok panas

3. Saya tak suka?
Orang yg suka dok buruk2kan kawan dan org yg terima cerita, percaya apa yg didengar tanpa belajar mengenali individu itu sendiri. Bagiku `dia mungkin musuh pada sesetengah orang, tp dia mungkin boleh jadi sahabat baik pada sesetengah orang'. Jangan senang2 memutuskan silaturrahim. Tuhan benci

4. Impian saya?
Boleh ka aku jadi pelakon layar perak?

5. haiwan yg saya tak suka?
Ulaq... eeee geli

6. Saya harapkan?
Dapat rezeki tergolek. Nak pi Mekah dgn suami, ayahmama, anak2 & adik2

7. Jika boleh putarkan masa?
Nak masuk Darjah 1 balik

8. Saya pada 10 tahun akan datang?
Jadi peniaganita kot. Amin....

9. Handphone saya adalah sebuah?
Handphone syarikat. Model lama pun pakai je lah

10.Saya pernah bercinta sebanyak?
Kalau kira dari time cinta monyet, susah nak ingat la...

11. Kawan-kawan saya?
Ikhlas berkawan pun ada, duri dlm daging pun ada

12. Pernah dikhianati?
Pernah, jgn ingat aku tak tahu siapa talam 2 muka yang berpura2 dihadapanku

13. Apa yang hendak anda lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
Alhamdulillah, Tuhan Maha Kaya. Sendiri mau ingat la kalau `respect' dah hilang

4 comments:

MariaFaizal said...

Dgn TAGs mcm nih dpt Maria kenal sis lebih akrab (virtually) lagi..he he...

Cheers sis!

SYAbAR said...

Maria, Teringin sangat nak jumpa dengan kau. Pelan2 kenal akak dik...

echah_syed said...

hang sesuai bw watak datin dlm layar perak..datuk yg paling cun couple ngn hang aku rasa datuk rahim razali.. :)

perghhh..mesti glam giler hang nnt :D

SYAbAR said...

Echah,

Hahaha, mcm tau2 saja kau ni yg aku teringin sgt nak berlakon jd DATIN.

Dgn Dato' Rahim Razali buat aku cool... tp lebih best dgn Jalaluddin Hassan, leh buatkan aku cair dlm tenungannya, hik hik hik