Tuesday, April 21, 2009

PERUTKU MERAGAM


Sekadar hiasan. Tak ada kena mengena dengan sakit yng kualami sekarang
Saja ja nak buat bg kalian terliur......

Aduh letihnya aku. Dari Jumaat hingga hari ini, aku masih berulang-alik masuk keluar kamar kecil. Paling tak tahan bila senaknya menyucuk macam sakit bersalin. Selera makan hilang, fobia...... takut bisa berulang.

Dr. kata aku keracunan makanan. Mujur tak disertai muntah berulang. Ubat dah makan tapi belum juga pulih. Adakah semua ini akibat aku dok belasah makan sate kelinci (arnab), kambing, kuda hitam dan masakan ikan kaloi masa bercuti tempohari. Adoooooi. Inipun ku rasa nak terkucil lagi tapi ku tahan Jebat. Dah masuk berpuluh kali aku .........

Camna ni, esok dah kena attend conference .....Doakan yang terbaik buatku ya kawan2!

5 comments:

MariaFaizal said...

Sis,
Are you up for the conference?
I hope you'd be feeling better now.Food poisoning masa kat Bandung ker sis?

Just get ample rest sis.I know it's really painful (dah lama x sakit perut & x sanggup nak lalui coz when its really, it is really bad...)

My heart goes out for you.

MariaFaizal said...

Correction:
..coz when it gets bad,...

hazlin said...

Salam,
kesiannya sakit perut ye?
minum teh pekat. insyaAllah ok.

SYAbAR said...

Maria, Tks for your sympathy

Cikgu, teh pekat tak boleh minum sbb perut byk angin daa....

amirul said...

Salam Kak,

Didoakan cepat sembuh... dipermudahkan segala urusan... rajin2 le makan obat... :)