Tuesday, April 21, 2009

APA YANG PENTING.. KERJASAMA

Keadaan ku skrg membuatkan aku terlepas pandang byk perkara esp dunia blog. Hari ini baru ku sedar rupa2nya aku berhutang tag dengan adik SiRibenMerah. Terima kasih dik atas anugerah yang diberikan

Sebagai menghargai slogannya `APA YANG PENTING..KERJASAMA' inilah jawapan balas tag sebagai bukti aku mampu bekerjasama

10 Facts about SYAbAR?

  • 1. SYAbAR pun orang utara.. Kulim Mari
  • 2. SYAbAR satu2nya anak pompuan dalam keluarga. Sbb tu la AKULAH RACUN AKULAH PENAWAR
  • 3. SYAbAR x de kakak x de abang. Sedihnya.. Hulubalang muda ramai la hahaha.. but best adik2 ipar sempoi dan boleh masuk geng
  • 4. SYAbAR kaya anak teruna. 3 Allah bagi. Dah tu anak buah teruna pun ramai... 6 orang gitu
  • 5. SYAbAR ada 3 putik mawar dalam keluarga 787, AISYAH, AMNI, AIDA. Ni dok tunggu dari Suked8787, Nor & Suraya. Hamba dah pencen.....
  • 6. SYAbAR dah jumpe SiRibenMerah dekat Alamanda, Putrajaya. Nyonya PIE pun ada
  • 7. SYAbAR suka lepak atas ribaan suami... perghhhhh loving gitu
  • 8. SYAbAR sangat suka tengok citer hantu pastu takut sendiri
  • 9. SYAbAR dulu dan selamanya penyanyi famili. Penyanyi pentas pun ya, penyangi dapur pun ya..hahaha..
  • 10. SYAbAR skrg sakit perut ..... Mana minyak angin ni.. Ooops! Terlebih sudah

Selesai ya SiRibenMerah!

10 comments:

echah_syed said...

combi pun penyanyi dapur/toilet jek :p

SYAbAR said...

Itulah kita kan combi!

amirul said...

Salam Kak,

Teringat aku belum jawab tag yg tertunggak...kih3x...

Cepat sembuh no...

*SiRibenMerah said...

hehehe...
thanks akak..
yeahhh.. kerjasama ini sungguh bagus.. hahahaha.. arineh saya demam panas.. hurmmm~
get well soon =)

SYAbAR said...

you too get full rest dik. Musim agaknya skrg ni

MariaFaizal said...

sis,
At least sempat jugak sis menyanyi.I shower pun kelam-kabut, nak nyanyi dlm shower lagiiii x sempat, he he...

SYAbAR said...

Maria,

Betul2 punya lipas kudung kau ya! Good... cau we know we have kid and hubby around us to serve

joegrimjow said...

bestnye dpt award

Mrs Zamzuri said...

get well soon aunty min!

Naddiea said...

kak syabar,awat sakit perut??food poisoning ka??laaa..kesian kat akak.sakit perut mmg x best.huhuh...take care sis!!