Wednesday, November 4, 2009

RAJA & RATU PECUT

Yeehaaaa.... yariba yaribba!!!! lipas kudung aku semalam. Kalau depa pantas di track, Kak SYAbAR apa kurang, bezanya aku pecut kat dapur. Hahaha. Satu tujuan... mencari kepuasan, kita sama2 letih tp buat akak berbaloi2 balik opis terus masuk dapur sbb dapat sediakan mee ketam, koktail campuran dan dadih durian buat raja dan ratu pecut 100 meter negara, siapa lagi kalau bukan NAZMIZAN & NORJANA.

Ampun dik kalau training petang ni kau orang berdua timing larian sikit lari.... Bukan salah akak ha!

Mizan, next time jgn la malu2 nak makan walau Abg Sjn @ Bro Dj tak ada
Jana, seafood allergy ada kena ka! Malam nanti akak add FB no...

Actually, makan2 semalam juga dibuat khusus untuk adikku yang baru lepas pantang ni SU @ Diamilikku, bekas wartawan Utusan. Nasib baik awal2 akak dah standby keaw-teaw dik, kalau tidak rasa kuah saja la kau kan! Harap suka birthday present tu....

Masa EKMAL pula bergambar dgn abang pecut negara

Tuan rumahpun mesti nak tumpang posing juga....

Ni nak habaq mai kat Bro Dj kita. Buat lg renovation bilik air canggih2. Last2 terkena kat bakal menantu sendiri. Aleesha lari 100 meter keluar bilik air.. terkejut kena simbah air shower. Spongebob dgn Apple Dumpling ni punya hobby yang sama ya! Main air..... Kesian Aleesha, kena tukar baju bro!

5 comments:

Naddiea said...

ohh sone pi umah kak syabar ka???kami x berjanji pun nk jumpa.huhuhu...

Dj Epoi said...

Salam.....hehehhe
Sian menantu Gua....kah!

Amacam CASA EPOIAN Gua kat sana ? heeheehheehe

Rumah Kak Syabar rumah ILMU Gua tuh...

Diamilikku said...

haish.pak mentua nih.buat rumah cangih2.sian menantu kan.
kak.mizan duk layoq.kueyteow tak sedap.kena ngan me jugak baru sedap.huhuhu

echah_syed said...

cantek & bersih umah min.. :)

wajib tgk drama dapur..yes!

MariaFaizal said...

Ahhh...so sweet pictures & Apple dumpling semakin cute!! I was LOL bila baca part DJ Epoi renovate washroom jadi hightech sampai si cute Alesha kena tukar baju..he he he...Maintain cute always!

Sis,
Lawa jubah sis :)