Tuesday, November 3, 2009

DRAMA ~ DAPUR ~

Membariskan pelakon-pelakon terkenal seperti

ZIZAN NIN
SHARIFAH NADIA
KARTINA AZIZ
ABU BAKAR JUAH
SHAHRUNIZAM (suami SAFURA)
ATIE AF, RUMINAH SIDEK
allahyarham NASIR ALI (AlFatihah)

ikutilah drama DAPUR di mana lokasi penggambarannya telah diadakan di rumah Kak SYAbAR.

Drama terbitan RTM ini sepatutnya disiarkan setahun yg lalu tetapi dek pertukaran Menteri dan penjenamaan semula saluran TV 1 (INFO) dan TV2 (HIBURAN), drama 4 episod ini akhirnya akan bersiaran pada setiap hari SELASA mulai 10 NOVEMBER 2009, tepat jam........

Tarraa!!!!!! detik 12 malam / 0000hrs @ TV2

Wani, ada siaran ulangan ka? Takut drama yang tengok tuan rumah tau!!!!! Hahaha... Hari Isnin depan, lepas dinner kena pekena kopi `O' kaw la nak bagi tahan mata ni....

Kredit kepada Wani dan Uji yang memilih rumahku sebagai salah satu lokasi penggambaran. First ambil lokasi rumah, next shooting ambil tuan rumah la pulak sebagai pelakon tambahan ya! tp kena tunggu la sampai bodyku solid cam Ziana Zain dulu. Adusss!!! jenuh berdiet ni......

7 comments:

Echa said...

wah.. jelessss.. nanti nak tengok la citer ni.. lawa umah akak... seronoknya... akak ada masuk dalam drama tak??

MamaVogue said...

Glamourrr uuu....!

Auccakk said...

waahh..hebat gitu. Toilet tak ambik? :)

Dj Epoi said...

Bangga nyer... bila Gua rumah yg Gua deco kan.....masuk TV...

Alhamdulilah....satu kenangan yg manis tuh siut!!!

Hidup CASA EPOIAN...

echah_syed said...

min tetap cantek bahh! :)

tahniah utk CASA EPOIAN !

puteri wani said...

ep1 dah tgk ker pepagi buat drama nie? any comment. citer nie kalau nak vcd kena buat surat permohonan kat unit drama.. anyway tq kak min n abg mat noor kerana sudi bagi kru rtm membuat penggambaran!! cayalah

SYAbAR said...

Wahai Puteri Wani & krew produksi, so far so good. Syok sesangat esp bila mula2 nampak rumah sebiji tu.... dlm hati CANTIK JUGA RUMAH AKU ni!

Of course akak akan request vcd sbb anak2 yg dok setia menunggu dr awal nak tengok drama ni, semua ketiduran time tu... pg2 depa dah tanya `MAMA, TAK DAK ULANGAN KA? NGANTUK SGT LA SMLM'

Wani, tengah2 malam buta akak jd paparazzi... hahaha