Friday, October 23, 2009

REUNION SRKTP-SMKTP


Dulunya anak murid.. kini Doktor Pakar Mata, Jurutera, Pegawai Akaun,
Pegawai Tinggi PDRM, Pegawai Tinggi ATM, Fashion Designer, Editor TV9
Pegawai Undang2, Pegawai IT, Setiausaha, Guru Lepasan Universiti

Mereka datang dari KEDAH, PENANG & PERAK hanya untuk satu tujuan... BERTEMU BEKAS GURU DAN RAKAN PERSEKOLAHAN... ada yang sanggup sewa hotel.

Pertemuan ini juga bukan sekadar pertemuan di antara bekas guru/murid, ianya juga menjadi pertemuan semula kawan lama ayahmana kerana ada antara rakan2ku yang membawa ibubapa mereka bersama antaranya Chakiris, Zanibash & Sze Too Yu Shen.

Memang tidak kusangka sebegini baik sambutannya. Indah sekali..

Bergaya dengan curutnya..... dulu cikgu kini ahli politik
Y.Bhg. Dato' Ismail Abu Bakar, Pengerusi BN Baling

Guru Bahasa Inggeris yang terkenal dengan garangnya
Cikgu Abdul Rahman

Ayu seperti dulu ... Cikgu Jamilah isteri Cikgu Rahman

Jelas terpancar kegembiraan di wajah kawan2ku

Kata Chakiris, dulu dia selalu kena ketuk kepala dgn cikgu Rahman

berkongsi cerita lama dan baru antara 2 generasi


Rasa glamor cam artis la pulak kami time tu
.... tak tau nak tengok kamera mana satu

Dok leka sembang, dok tak berhenti posing...
masing2 lupa nak makan, time nak balik baru rasa lapar
Datang dr Perak... inilah bapa kepada DJ RTM
Radio Orang Asli ..Mariamah Uda Nagu

Zanibash dr Manjung, Pramot dr Penang

Yu Shen.. Aunty kata dia risau ....
Cepat2 la sikit, boleh Min turun Baling makan nasi minyak

Tak sangka.... duduk saja kat sebelah dia, terus dia hulur duit raya
Terima kasih, terima kasih... lain kali bg lebih lagi ya Akmal!

3 comments:

rampage said...

Kak, memang best...all your plan running smooth + all kengkawan lama datang, give old memoriez refresh. Tahniah Rampage ucapkan.

p/s: kalu bleh la kan next year pujuk la hubby buat lagi, memang enjoy...tang Sup Gear box perhhhhhh...betul...betul.."HOLIAU"

Mrs Zamzuri said...

jeles dgn aunty..
walaupon sibuk bekerja, jaga suami & anak2.. masih lagi ada masa utk berxtvt macam nih.. siap jd organizer lagi plak tuh..

tabik spring!!

Dj Epoi said...

Rampage Bab makan seraaaaaaaahhhh
Siap Tapau2 lagi heheheheh....

Memang Walaweiiiii semuannya