Tuesday, April 27, 2010

....... I LIKE

Rezeki manusia datang dalam pelbagai bentuk. Kalau bukan makanan, dalam imbuhan yang lain. Alhamdulillah, rezeki masuk lagi. Sepatutnya pada 21 April yang lepas, aku bersama rakan2 sejawatan yang lain berhimpun di dalam majlis yang khusus dibuat untuk menghargai setiausaha. Nak buat macamana bila dah ada komitmen lain.

Walaupun tidak dapat hadir, aku tetap bagi komitmen dengan berikan tandamata berupa non wooven bag dan pocket memo with pen untuk mereka yang lain. Timbalbaliknya, inilah yang aku terima pagi ini.....


Macam2 ada and I really2 love this one. So meaningful.... after 21 years of service as SECRETARY. Patutlah organizer beria2 minta gambar yang paling cun, rupanya ada sebab.

Thank you Rozi & Ros

5 comments:

Diamilikku said...

wahhh...cantik2nya kak...hehheheh..sukanya bila dapat hadiah..rasa dihargai gitu....love you sis

@cu SaYaNg said...

best nye dapat adiah

ietafakyra said...

wow! jaga betul2 mug tu kak... bukan senang nk minum smbil melayan kesedapan air dlm mug "muka sendiri" hiihihhi. congrats yer kak!

Naddiea said...

kak min,Happy Secretary Week yaa....wahh bestnyer dpt mug edisi sendiri.ni kalo tersalah letak ni mesti cepat2 org pulang balik sbb nampak muka tuan punya mug kan.hehehe...

SYAbAR said...

adikku sone, @cu, ieta, nadd,
memang sronok bila dapat sesuatu yang bermakna seperti ini. Mug tu jd koleksi saja, nak pakai minum tak gamak rasanya...