Thursday, April 15, 2010

AWARD

Nak ciluk ayat pengirim award ni ...

Uh uh..Lama dah tak dpt award.. Tup tup...

  1. Thank & link the person that gave you the award.
  2. Pass this award onto bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
  3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.
  4. State 7 things about yourself.

Maceh ALONG (http://iamqimie.blogspot.com/)
termasuk juga DIAMILIKKU (http://diamilikku.blogspot.com/)... maaf akak terlepas pandang award yang sama kau kirimkan sebelum ini. Jangan merajuk ha!!!!

Now, nak kasik award ni dekat adik2 bloggers yang selalu letak komen setiap kali ku buat entri...
1. DIAMILIKKU
2. ECHAH SYED
3. @CU SAYANG
4. IYTAFAKYRA
5. NANAE
7 things about me.... yang dalam kepala sekarang ni
  • nak kurus
  • nak jd anak & wanita solehah
  • nak anak2 berjaya dalam hidup
  • nak sihat selalu
  • nak duit banyak & berkat
  • nak tukar kereta
  • nak jalan2 makan angin

3 comments:

Diamilikku said...

alahai kak...tq tq tq...su baru je buat tag tu last few weeks..nanti su bagi linknya balik yer...http://diamilikku.blogspot.com/search?q=beautiful+blogger

siap ada nama akak lagi nih masa su buat hari tu..nampaknya akak tak amik award su bagi nih...**Majuk ahhhh**

SYAbAR said...

su, jgn merajuk itu mcm dik... mungkin time tu akak sibuk, maka terlepas pandang posting kau.

Tp tak pi, akak adjust balik contents dalam posting entri ni. Walaupun terlepas pandang, akak still ingat kat kau kan, tu sebab tak lepas nama kau dalam award list

ietafakyra said...

alamak, sone n kak min pun dh bg tp i tak buat2 lagik... camno nih?? errr... kena buat ek. hahahaha soklan apa ini. nnt okeh! nway thanx ya guys!