Tuesday, May 11, 2010

HARI IBU 2010

Balik dari lapang sasar, selepas uruskan anak2, seperti biasa `Satu Tujuan Satu Matlamat'....

  • 2x Cucumber vs Aloe Vera Tripple Mask Treatment
  • 2x Cucumber Eye Treatment Mask
  • 2x Hot Massage Candle
  • 2x ELV Tummy Treatment
  • 2x ELV Breast Treatment
  • Breast Scanning by Certified Consultant
  • 2 bottles Deep Sea Water
Jam 7.00 malam selesai rawatan untuk hari pertama. Esok harinya, pagi2 lagi dah sampai di P&P Beauty untuk rawatan seterusnya....

Ringan badan, Ringan minda. Tapi masih banyak rawatan yang belum selesai. Next2 time ajalah bila free. So now kedai yang hutang pelanggan. Hutang treatment saja, bukan hutang duit.

Keluar butik perutpun lapar. Teringin la pulak nak merasa ayam kampung dekat Veledrom, Cheras. Zass ke situ seterusnya, senang hati bila dah kenyang. Sebelah petang, joggging di taman bersama suami dan Amni. Boleh 5 round, balik berkebun kat depan rumah pulak.

Sebelah malamnya si suami ada plan sendiri. Apa2pun, semuanya kena buat lepas anak2 balik tuisyen. So we have a late dinner on that night.


video
HAKIM diamanahkan oleh abahnya menjadi penghulu pada malam itu untuk membacakan doa sempena majlis makan malam hari ibu tahun ini. Time nak makan tu beginilah keadaannya...


Abah kata, pening kepala tiap kali Mother's Day, dok pikir apa la yang si ibu nak minta. Nasib baik la setahun sekali. Relax la abang.... dah namapun perkahwinan satu perkongsian. So bila si ibu demand lebih sikit, kenalah kongsikan $$$$ tu.

Inilah antara tandamata dari anak2 dan suami untuk sambutan Hari Ibu tahun ini. Red roses pasti mereka tak lupa terutamanya pada anakku ADNIN. Kumpul duit sekolah katanya. Terima kasih abah dan anak2ku. Mama amat menghargai pemberian kalian.


7 comments:

Diamilikku said...

waaaaa...touching............
bestnya kak...suka suka suka....
jeles jeles jeles pun ada....hehehehehhe.....happy sangat2 kak

SYAbAR said...

Kau ni sone.... tunggu ja, masa kau sikit hari akan tiba bila aleesha dan aisy dah besar

echah_syed said...

meriahnye min..tumpang hepi jugak :)

cute jer kad anak-anak eh.

@cu SaYaNg said...

wah..makan besat ek..hehehe

so sweet tgk kad anak2 kak min

suked8787 said...

Huhuhu...menitik ayaq mata baca hasil nukilan budak2 tu....so touchingggggggggggg...uwaaaaaaa...uwaaaaaaaaaa

ietafakyra said...

pandainya ahli keluarga akak amik hati ibu mereka. bagus22! kena tuntut ilmu ni cemana nak ajar anak2 mcm akak buat yer... hhmmm*hugss*

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL