Monday, July 27, 2009

DUA INSAN

Kehangatan teh menyambut kedatangan kami

Suasana nyaman memberi keselesaan

Rawatan Per-1 bersama Garam Laut

Rawatan Ke-2 Wap lavender menenangkan minda

Rawatan Ke-3 berakhir dengan Lemon Grass Silky Drink

Rawatan ke-4 Konsultansi bersama Teh Kurma Merah

Rawatan Ke-5 Terapi Ikan

Mengambil kata2 Fatimah Abu Bakar....

Kata2nya merwarnai kehidupanku. Kami 2 wanita berbeza hanya berkongsi 1 nama yang sama. Kebenarannya... kasih-sayang itu adalah benteng yang tidak mungkin dapat dirobohkan oleh sesiapa dan hanya ranap bila jasad dan nyawa terpisah.

"Dalam dunia ini mungkin ada ramai insan yang hebat-hebat, Yasmin adalah salah seorang daripada mereka. Dia bukanlah seorang yang jenis mengambil mudah dengan kerjanya kerana dia seorang yang berbakat. Dia mempunyai semangat yang tinggi dan visinya yang tersendiri sampaikan kita pun tak faham."
"Kerana itulah ramai orang yang salah anggap dengan diri Yasmin. Tetapi dia sedikitpun tidak pernah berniat jahat. Semua filem-filem arahannya berkisahkan kemaafan dan cinta kerana Yasmin sendiri dibesarkan oleh keluarganya dengan penuh kasih sayang."

7 comments:

*SiRibenMerah said...

wow...
romantiknye akak n abg neh.. auwww..
jeleshhhhh disini.. kuikuikui...
akak, langkawi mmg beshhh.. btw, gaji blom masuk.. so, brg yg akak request masih dalam pending list.. huhuhuhuhu..
missshhh u sis..
muahhhhhhhhhhhh~
take care..

echah_syed said...

berbangga & beruntung org yg nama yasmin.. :)

Diamilikku said...

yasmin nih memang nama untuk org yang berseni agaknya kannn

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Jeles nye tengok akak & abang ...

YASMIN AHMAD satu dlm SEJUTA.. Macam MICHAEL JACKSON juga...

Semoga ROH mereka TENTERAM di SANA..

Mrs SM said...

salam.. syoknya g foot spa.. teringinnya sue...

Naddiea said...

akak bestnyer..macam pi honeymoon plak nampak gayanya.anyway,kak mana tempat ni ekk??macam menarik.

SYAbAR said...

YASMIN AZURA pun 1 dlm sejuta juga kan... hahaha

Tempat ni kat Cheras je...