Wednesday, December 23, 2009

TERAPI TERBAIK

Badan2 semua sakit selepas penat bertarung di Penang kan! Jadi inilah tempat terbaik untuk mereka merawat diri kerana
TERAPI URUTAN PERCUMA
TERAPI MINDA PERCUMA

TERAPI USUS PERCUMA
Dadih susu lembu segar dr ladang

Bergembira sambil mengukuhkan semangat setiakawan

Umi kata tak putus doanya sepanjang perlawanan

Ayahwan kata internet 12 jam sehari

next time selimut lebih2 bro.... kg kami sejukkan

Ayahwan kata kalau kau joint radio amatur,
jenuh orang nak layan kau cakap

umi kata, tengok body kau tak percaya kuat taekwondo
dah tu putih melepak

umi kata lawa anak dara ni

umi kata kulit melayu, muka bapa kot

Umi kata rajinnya bawa budak2 berjalan
Gossip panas!!! kalau orang tak tau yang sebelah tu anak

Boleh tahan juga aunty kita ni...

Ikhwan, nampak bebenor kau ngelat dalam air

Abah lepaskan rindu pada anak2 kecilnya
sebulan mereka di kampung

GO GREEN GO NATURAL

Inilah imbuhan atas kejayaan mereka di FESKOM 2009. Walau aku terpaksa jadi jurugambar sepenuh masa, jd tukang pegang kunci kereta, handphone dan segalanya tp aku gembira mereka semuanya baik belaka, bergembira dan bersuka ria di depan mata.

Terima kasih.... suamiku, pendorong utama segalanya, Sze Tho & Sashi yg amanah menjaga anak2 SPEED POWER dengan baik

4 comments:

TiNiE said...

besssss....
sejuukkk bila la leh gi mandi sungai lagi nih...

Diamilikku said...

bestnya....nak jugak terapi tu kak...bila2 kak nak balik lg bgtau ahh..nak bawak alesha aisy pi bercuti kat kg akak

SYAbAR said...

Tinie & Diamilikku,

Next time akak kat kg, esp time raya, wil calling2 utk kita sama2 berendam kat situ ....

Mmg sejuk airnya

Idalara said...

dah terlalu lama tk bawa anak2 g mandi tempat2 mcm ni..susah nk gerak mana2 sbb tkde kete...bestnya tguk..