Tuesday, December 29, 2009

3 DALAM 1

Bertempat di teratak Satay Station yang indah, AYAH AN belanja kami makan besar kerana tunaikan janji pada 2 anak buahnya HAKIM dan EKMAL atas kejayaan di dalam taekwondo dan PMR baru2 ini. Terima kasih AYAH AN.

Kami pakat2 lepak dalam bilik khas sambil makan satay 5 STAR
dagingnya cukup lembut & rasanya uuummmmpppphhhh!!!!!
mee kuah dan air limau asam boi pun best...

HAKIM bikin riuh bawa medal2 yg dimenanginya dan beratkan leher AYAH AN dia. Tanda terima kasih atas sokongan padu bapa saudaranya selama ini.

Inilah gaya pemain taekwondo senior.....

Kesempatan ini juga untuk raikan kunjungan Mak Ma, ibu yang menjaga PAKSU NAIM masa kecil setiap kali mama dan ayah tunaikan haji. Macam berjanji KAK FIZAH & SURAYA. Bulan 3 tahun depan Mak Ma terima 2 orang cucu serentak, satu awal bulan satu hujung bulan.

Mak kata dah lama dia tak makan satay banyak camtu...

ps... buat AYAH AN, kakakmu yakin dengan kelebihanmu dan setiap usahamu. KAMU PASTI BERJAYA bersama anjakan paradigma. YAKIN BOLEH!!!!!

8 comments:

Diamilikku said...

mcm mana result ekmal.....???
ayah an bila nak belanja kami2 nih makan kat sate tu pulak..hiks...

suked8787 said...

Chaiyok...chaiyok...chaiyok...

@cu SaYaNg said...

wah...mcm sedap je
kt mana tempat nye kak?

SYAbAR said...

acu, dekat dgn kg pandan

Naddiea said...

waah bestnyer..kak,mana sedap sate station ke,sate samuri?

SYAbAR said...

nadd, satay station lg sedap

echah_syed said...

tahniah..

aduiii byknyer sate.

min..combi anak beranak mcm sakai mkn sate kat pasar mlm masa bercuti aritu.kat sini satenyer yg 'ado'

sedappnyer nmpk sate!

Dj Epoi said...

HeloooooOOOOO

Pls UPDATE your BLOG PlS!!!!!
Ini satu arahan!!!